Maestro’s staan in de startblokken voor “Maestro van Plo” op 13 mei

Publicatiedatum: 01-05-2017

Volgende week zaterdagavond 13 mei organiseert Muziekvereniging Excelsior een avondvullend programma onder de titel “Maestro van Plo” dat zal plaatsvinden in de Oude Heerlijkheid. 

U hebt ze al een aantal weken kunnen zien op de banner bij de molen, de vijf dorpsgenoten die de strijd met elkaar gaan aanbinden. Het zijn: Aukje Weerts, Chris van Duijnhoven, Gertie Verberk, Jos Jaegers en André Vermeulen. Zij zullen het Fanfareorkest van Muziekvereniging Excelsior gaan dirigeren. In de afgelopen weken hebben zij zich met hun coach voorbereid op deze voor hun zeer spannende avond. Tijdens deze avond hebben zij uw steun van harte nodig, want ook uw stem telt mee bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar van Maestro van Plo 2017.  Naast het dirigeren van het fanfareorkest zullen de Maestro’s in spé ook een aantal instrumentale en vocale solisten de juiste inzetten moeten aangeven. Een hele klus voor deze mensen die de uitdaging hebben aangenomen, sowieso een prestatie die een volle zaal verdient.

Kom daarom op 13 mei naar de Oude Heerlijkheid om deze mensen een hart onder de riem te steken. Wacht niet langer met het kopen van een kaartje want er zijn nog slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze avond. De kaarten zijn verkrijgbaar a €10 per stuk bij SPAR Jaegers in Oploo. Het zijn allemaal genummerde zitplaatsen. Dit mag u niet missen!

Muziekvereniging Excelsior Oploo zoekt dirigent
Slagwerkspektakel in plaats van Meubelboulevard op 2e Paasdag
“Kerstlicht” met Excelsior tijdens Kerstconcert op zaterdag 17 december 2022
Uitwisselingsconcert Excelsior in Groesbeek
Muziekvereniging Excelsior Oploo maakt vliegende start na muzikale lockdown!
In Memoriam Ad van de Berg (1945 – 2020)
Overlijden Harrie Aarts
Aanstaande zaterdag “Beleef Kerst” met Muziekvereniging Excelsior en “Mart en band”, blokfluiters en Jeugdslagwerkgroep
Slagwerkgroep Vortum-Mullem en Fanfareorkest Sint Cornelius te gast bij Muziekvereniging Excelsior op 16 november