Maestro van Plo

Aukje Weerts Maestro van Plo 2017Publicatiedatum: 14-05-2017

Afgelopen zaterdagavond was het dan zover, het was tijd voor de Maestro van Plo, georganiseerd door Muziekvereniging Excelsior. Na een intensieve voorbereiding van enkele maanden met hun persoonlijke coach, mochten de 5 titelkandidaten hun kunsten vertonen aan het publiek in een tot de nok toe gevulde sfeervolle Oude Heerlijkheid in Oploo. De zaal was omgetoverd in een ware TV studio waarin de camera’s gericht waren op de Maestro’s, waardoor het publiek via grote TV schermen goed kon zien of de Maestro’s in spe hun zenuwen in bedwang hadden.
Lees meer >

Kandidaat "Maestro van Plo" André VermeulenPublicatiedatum: 02-05-2017

Op zaterdag 13 mei organiseert Muziekvereniging Excelsior de productie “Maestro van Plo”. In een avondvullend programma zullen 5 bekende dorpsgenoten gaan proberen het fanfareorkest enkele stukken te laten spelen, waarbij zij het dirigeerstokje mogen hanteren. In de weken voorafgaand aan de finale, zullen we u de 5 kandidaten voorstellen. Vandaag de laatste kandidaat voor de titel: André Vermeulen.
Lees meer >

Maestro’s staan in de startblokken voor “Maestro van Plo” op 13 meiPublicatiedatum: 01-05-2017

Volgende week zaterdagavond 13 mei organiseert Muziekvereniging Excelsior een avondvullend programma onder de titel “Maestro van Plo” dat zal plaatsvinden in de Oude Heerlijkheid. 
Lees meer >

Kandidaat "Maestro van Plo" Gertie Verberk.Publicatiedatum: 20-04-2017

Op zaterdag 13 mei organiseert Muziekvereniging Excelsior de productie “Maestro van Plo”. In een avondvullend programma, zullen 5 bekende dorpsgenoten gaan proberen het fanfareorkest enkele stukken te laten spelen, waarbij zij het dirigeerstokje mogen hanteren. In de weken voorafgaand aan de finale, zullen we u de 5 kandidaten voorstellen. Deze week stellen we u voor aan Gertie Verberk.
Lees meer >

Kandidaat "Maestro van Plo" Jos JaegersPublicatiedatum: 13-04-2017

Op zaterdag 13 mei organiseert Muziekvereniging Excelsior de productie “Maestro van Plo”. In een avondvullend programma zullen 5 bekende dorpsgenoten gaan proberen het fanfareorkest enkele stukken te laten spelen, waarbij zij het dirigeerstokje mogen hanteren. In de weken voorafgaand aan de finale, zullen we u de 5 kandidaten voorstellen. Deze week stellen we u voor aan Jos Jaegers.
Lees meer >

Nog enkele kaarten beschikbaar voor Maestro van PloPublicatiedatum: 13-04-2017

Op zaterdagavond 13 mei organiseert een avondvullend programma onder de titel “Maestro van Plo” dat zal plaatsvinden in de Oude Heerlijkheid. Vijf bekende inwoners van Oploo zullen dan het Fanfareorkest van Muziekvereniging Excelsior gaan dirigeren.
Lees meer >

Kandidaat "Maestro van Plo" Chris van DuijnhovenPublicatiedatum: 06-04-2017

Op zaterdag 13 mei organiseert Muziekvereniging Excelsior de productie “Maestro van Plo”. In een avondvullend programma zullen 5 bekende dorpsgenoten gaan proberen het fanfareorkest enkele stukken te laten spelen, waarbij zij het dirigeerstokje mogen hanteren. In de weken voorafgaand aan de finale, zullen we u de 5 kandidaten voorstellen. Deze week stellen we u voor aan Chris van Duijnhoven.
Lees meer >

Kaartverkoop “Maestro van Plo” op zondag 9 aprilPublicatiedatum: 04-04-2017

Op zaterdagavond 13 mei organiseert Muziekvereniging Excelsior weer een nieuwe productie. Na een drietal dinnershows en “Plo draait door” (in oktober van dit jaar voor de derde keer) wordt op dit moment hard gewerkt aan een avondvullend programma onder de titel “Maestro van Plo”.
Lees meer >

Kandidaat "Maestro van Plo" Aukje WeertsPublicatiedatum: 02-04-2017

Op zaterdag 13 mei organiseert Muziekvereniging Excelsior de productie “Maestro van Plo”. In een avondvullend programma zullen 5 bekende dorpsgenoten gaan proberen het fanfareorkest enkele stukken te laten spelen, waarbij zij het dirigeerstokje mogen hanteren. In de komende weken zullen we u de 5 kandidaten gaan voorstellen. Deze week stellen we u voor aan Aukje Weerts.
Lees meer >

Muziekvereniging Excelsior organiseert “Maestro van Plo”Publicatiedatum: 06-02-2017

U hebt het ongetwijfeld al eens gezien op TV, het programma “Maestro” waarbij presentator Frits Sissing al dan niet bekende Nederlanders de kans biedt om het Maestro-orkest te dirigeren. Telkens weer leuk om te zien hoe mensen omgaan met situaties die ze nooit eerder meemaakten.
Lees meer >