“Kerstlicht” met Excelsior tijdens Kerstconcert op zaterdag 17 december 2022

Publicatiedatum: 07-12-2022

Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat het laatste traditionele Kerstconcert van Muziekvereniging Excelsior plaatsvond. Daarom zijn de leden van Excelsior blij dat het dit jaar eindelijk weer kan en mag, en wij hopen u ook. Want wat is er leuker dan gezellig met familie en vrienden naar sfeervolle kerstmuziek te luisteren als voorbereiding op Kerst.

Op zaterdag 17 december zal het fanfareorkest van Muziekvereniging Excelsior onder leiding van Hans Thijssen weer een aantal bekende kerstliederen voor u ten gehore brengen. Ook de slagwerkgroep is van de partij en zal u weer verrassen. 
Maar zoals gebruikelijk hebben we ook weer een aantal gasten uitgenodigd. Dit keer zijn dat de zangers en zangeressen van @Noon Vocals. Dit is een dynamische a capella vocal groupuit Arnhem, die vanaf 2016 aan de weg timmert en vele optredens verzorgt in heel Nederland, zo ook tijdens wedstrijden in bijvoorbeeld concertzaal de Doelen in Rotterdam. De groep staat onder leiding van Petra Limon en één van de leden is afkomstig uit Oploo.

Het wordt dus beslist een avondje genieten van kerstmuziek maar ook van andere sfeervolle muziek zodat u in de sfeer komt van Kerstmis. Noteer de datum in uw agenda, zaterdag 17 december. De aanvang van het concert is 19.30 uur en de entree is gratis.

Slagwerkspektakel in plaats van Meubelboulevard op 2e Paasdag
Uitwisselingsconcert Excelsior in Groesbeek
Muziekvereniging Excelsior Oploo maakt vliegende start na muzikale lockdown!
In Memoriam Ad van de Berg (1945 – 2020)
Overlijden Harrie Aarts
Aanstaande zaterdag “Beleef Kerst” met Muziekvereniging Excelsior en “Mart en band”, blokfluiters en Jeugdslagwerkgroep
Slagwerkgroep Vortum-Mullem en Fanfareorkest Sint Cornelius te gast bij Muziekvereniging Excelsior op 16 november
Meulefeesten Oploo openen vrijdagavond groots met “Taptoe”
Fruhshoppen in Oploo met Blaaskapel Freunde Echo op zondag 26 mei