Maestro’s staan in de startblokken voor “Maestro van Plo” op 13 mei

Publicatiedatum: 01-05-2017

Volgende week zaterdagavond 13 mei organiseert Muziekvereniging Excelsior een avondvullend programma onder de titel “Maestro van Plo” dat zal plaatsvinden in de Oude Heerlijkheid. 

U hebt ze al een aantal weken kunnen zien op de banner bij de molen, de vijf dorpsgenoten die de strijd met elkaar gaan aanbinden. Het zijn: Aukje Weerts, Chris van Duijnhoven, Gertie Verberk, Jos Jaegers en André Vermeulen. Zij zullen het Fanfareorkest van Muziekvereniging Excelsior gaan dirigeren. In de afgelopen weken hebben zij zich met hun coach voorbereid op deze voor hun zeer spannende avond. Tijdens deze avond hebben zij uw steun van harte nodig, want ook uw stem telt mee bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar van Maestro van Plo 2017.  Naast het dirigeren van het fanfareorkest zullen de Maestro’s in spé ook een aantal instrumentale en vocale solisten de juiste inzetten moeten aangeven. Een hele klus voor deze mensen die de uitdaging hebben aangenomen, sowieso een prestatie die een volle zaal verdient.

Kom daarom op 13 mei naar de Oude Heerlijkheid om deze mensen een hart onder de riem te steken. Wacht niet langer met het kopen van een kaartje want er zijn nog slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze avond. De kaarten zijn verkrijgbaar a €10 per stuk bij SPAR Jaegers in Oploo. Het zijn allemaal genummerde zitplaatsen. Dit mag u niet missen!

Molenfeesten terug bij 110-jaar Muziekvereniging Excelsior
Fanfareorkest CWO Groningen te gast in “de Speultuin” op zondag 29 april
Excelsior huldigt 6 jubilarissen tijdens concert aanstaande zaterdag
“PLO DRAAIT DOOR” PART 3 : GROOT SUCCES!
Serenade voor Koninklijke Onderscheiding Martien van den Heuvel
Aukje Weerts Maestro van Plo 2017
Kandidaat "Maestro van Plo" André Vermeulen
Kandidaat "Maestro van Plo" Gertie Verberk.
Kandidaat "Maestro van Plo" Jos Jaegers