Vier de “Meulefeesten” in laatste Meiweekend!

Publicatiedatum: 27-02-2019

Zoals u inmiddels weet, zeker als u bij de Pronkzittingen van de Spurriebuuken aanwezig was, bestaat Muziekvereniging Excelsior dit jaar 110 jaar. En het zou Oploo niet zijn als we daar geen feestje van maken.

Daarom nodigen wij u nu alvast uit om de data 24, 25 en 26 mei in uw agenda te reserveren, zodat u het feest mee kunt maken. Gedurende 3 dagen zal er in en om de feesttent bij de windmolen voor ieder wat leuks op het programma staan. We lichten alvast een tipje van de sluier op.

Op vrijdagavond starten we met “Speule rond de Meule”, een muzikale opening met alle gemeentelijke muziekverenigingen en gilden en een spectaculair optreden van de Gemertse Firebrigade Pipes & Drums, afgesloten door het Metropeelorkest in de tent. Het belooft een heel sfeervolle en gezellige avond te gaan worden.
Op zaterdag kunt u zich van uw sportieve kant laten zien door uw deelname aan het wandelevenement “Reundje Meule”. Dit wordt in de avond gevolgd door de “Meuleparty” met de coverband “Daredevils” en dj’s Perry & Barry.
Op zondag organiseren we een dorpsbrunch genaamd “Klap van de Meule” brunchen & fruhshoppen waar u met uw familie en vrienden gezellig kunt eten, drinken en genieten van entertainment en muziek van de “Stevensländer” en “Blaaskapel Freunde Echo”.

U ziet het, er is voor iedereen wel wat van zijn of haar gading bij. Noteer de data in uw agenda zodat u er zeker bij bent.

Muziekvereniging Excelsior Oploo maakt vliegende start na muzikale lockdown!
In Memoriam Ad van de Berg (1945 – 2020)
Overlijden Harrie Aarts
Aanstaande zaterdag “Beleef Kerst” met Muziekvereniging Excelsior en “Mart en band”, blokfluiters en Jeugdslagwerkgroep
Slagwerkgroep Vortum-Mullem en Fanfareorkest Sint Cornelius te gast bij Muziekvereniging Excelsior op 16 november
Meulefeesten Oploo openen vrijdagavond groots met “Taptoe”
Fruhshoppen in Oploo met Blaaskapel Freunde Echo op zondag 26 mei
Reundje Meule Oploo wandelevenement voor jong en oud!
Start kaartverkoop voor dorpsbrunch “Klap van de Meule” tijdens Meulefeesten Oploo op zondag 26 mei