Nieuws

Muziekvereniging Excelsior Oploo zoekt dirigentPublicatiedatum: 19-04-2024

Ben jij een ervaren dirigent die de juiste balans weet te vinden tussen het maken van goede muziek en het met plezier musiceren? Je beschikt over de dynamiek en het aanpassingsvermogen die nodig is bij een dorpsfanfare. Je erkent en herkent de problemen van een kleine maar zeer levendige vereniging en ziet het als een uitdaging om samen tot oplossingen te komen. Dan ben jij misschien wel de dirigent die wij zoeken voor ons fanfareorkest.
Lees meer >

Slagwerkspektakel in plaats van Meubelboulevard op 2e PaasdagPublicatiedatum: 05-04-2023

Nadat u zich op 1e Paasdag ongans gegeten heeft aan de chocolade eieren, sluit u dit jaar niet aan in de file naar de Meubelboulevard maar loopt u op de 2ePaasdag naar de Oude Heerlijkheid alwaar u kunt gaan genieten van het optreden van een tweetal jeugdslagwerkgroepen en de volwassen slagwerkgroep Vortum Mullem, die qua performance vergeleken kan worden met “Slagerij van Kampen”.
Lees meer >

“Kerstlicht” met Excelsior tijdens Kerstconcert op zaterdag 17 december 2022Publicatiedatum: 07-12-2022

Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat het laatste traditionele Kerstconcert van Muziekvereniging Excelsior plaatsvond. Daarom zijn de leden van Excelsior blij dat het dit jaar eindelijk weer kan en mag, en wij hopen u ook. Want wat is er leuker dan gezellig met familie en vrienden naar sfeervolle kerstmuziek te luisteren als voorbereiding op Kerst.
Lees meer >

Uitwisselingsconcert Excelsior in GroesbeekPublicatiedatum: 02-11-2022

Op zaterdagavond 5 november aanstaande neemt het fanfarekorps van Muziekvereniging Excelsior deel aan een uitwisselingsconcert met nog 2 andere verenigingen. 
Lees meer >

Muziekvereniging Excelsior Oploo maakt vliegende start na muzikale lockdown!Publicatiedatum: 11-06-2020

Normaal gesproken kom je niet zo snel op de voorpagina van de digitale Klankwijzer vanwege het feit dat je een repetitie organiseert. Maar in tijden van Corona is alles anders en is een herstart van de repetities al snel ‘wereldnieuws’.
Lees meer >

In Memoriam Ad van de Berg (1945 – 2020)Publicatiedatum: 17-04-2020

Op vrijdag 10 april overleed Ad van den Berg, echtgenoot van Annie van den Berg – Peeters en vader van Claudia en Natasja. De crematieplechtigheid vond plaats op donderdag 16 april jl. in besloten kring.
Lees meer >

Overlijden Harrie AartsPublicatiedatum: 18-03-2020

Vandaag ontvingen wij het bericht dat afgelopen zaterdag 14 maart 2020 op 96-jarige leeftijd ons erelid Harrie Aarts is overleden.
Lees meer >

Aanstaande zaterdag “Beleef Kerst” met Muziekvereniging Excelsior en “Mart en band”, blokfluiters en JeugdslagwerkgroepPublicatiedatum: 10-12-2019

Aanstaande zaterdag verzorgt Muziekvereniging Excelsior weer haar jaarlijkse Kerstconcert en laat u nu al iets van de Kerst beleven.
Lees meer >

Slagwerkgroep Vortum-Mullem en Fanfareorkest Sint Cornelius te gast bij Muziekvereniging Excelsior op 16 novemberPublicatiedatum: 15-11-2019

Aanstaande zaterdag om 20.00 uur vind in de Oude Heerlijkheid een concert plaats waarbij Muziekvereniging Excelsior, Slagwerkgroep Vortum-Mullem en het Fanfareorkest Sint Cornelius zich presenteren.
Lees meer >

Meulefeesten Oploo openen vrijdagavond groots met “Taptoe”Publicatiedatum: 19-05-2019

Aanstaande vrijdag 24 mei worden de Meulefeesten in Oploo afgetrapt met een heuse Taptoe. De ouderen onder ons zullen zich de oude Molenfeesten nog wel herinneren waarbij ook toen op vrijdagavond het dorp uitliep naar de molen om daar de Taptoe te aanschouwen.
Lees meer >