Excelsior huldigt 6 jubilarissen tijdens concert aanstaande zaterdag

Publicatiedatum: 15-04-2018

Aanstaande zaterdag 21 april zal Muziekvereniging Excelsior tijdens een speciaal concert maar liefst zes jubilarissen in het zonnetje gaan zetten.
Nooit eerder in de geschiedenis van Excelsior waren zoveel muzikanten toe aan een kroonjaar in hun muzikale carrière. Dat was ook de reden voor Excelsior om er een speciaal Jubilarissenconcert van te maken zodat alle jubilarissen voldoende aandacht krijgen en gehuldigd kunnen worden.

Alle jubilarissen hebben een favoriet muziekstuk uitgekozen zodat ook de muzikale invulling van de avond door hen grotendeels bepaald is. Ik mag u verklappen, er komen een paar pareltjes voorbij met op verzoek ook enkele speciale vocale gasten.

De jubilarissen die deze avond gehuldigd gaan worden zijn: Jan-Willem Janssen, Bert Cremers, Harry Janssen, Anita Wijers – de Haas, Annemarie Janssen. Zij zijn 40 jaar actief binnen Muziekvereniging Excelsior. Daarnaast zal ook Bettine Lange – van Doorn gehuldigd worden voor haar zilveren jubileum.

U bent allen van harte welkom aanstaande zaterdag 21 april in De Oude Heerlijkheid. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Muziekvereniging Excelsior Oploo zoekt dirigent
Slagwerkspektakel in plaats van Meubelboulevard op 2e Paasdag
“Kerstlicht” met Excelsior tijdens Kerstconcert op zaterdag 17 december 2022
Uitwisselingsconcert Excelsior in Groesbeek
Muziekvereniging Excelsior Oploo maakt vliegende start na muzikale lockdown!
In Memoriam Ad van de Berg (1945 – 2020)
Overlijden Harrie Aarts
Aanstaande zaterdag “Beleef Kerst” met Muziekvereniging Excelsior en “Mart en band”, blokfluiters en Jeugdslagwerkgroep
Slagwerkgroep Vortum-Mullem en Fanfareorkest Sint Cornelius te gast bij Muziekvereniging Excelsior op 16 november