Excelsior huldigt 6 jubilarissen tijdens concert aanstaande zaterdag

Publicatiedatum: 15-04-2018

Aanstaande zaterdag 21 april zal Muziekvereniging Excelsior tijdens een speciaal concert maar liefst zes jubilarissen in het zonnetje gaan zetten.
Nooit eerder in de geschiedenis van Excelsior waren zoveel muzikanten toe aan een kroonjaar in hun muzikale carrière. Dat was ook de reden voor Excelsior om er een speciaal Jubilarissenconcert van te maken zodat alle jubilarissen voldoende aandacht krijgen en gehuldigd kunnen worden.

Alle jubilarissen hebben een favoriet muziekstuk uitgekozen zodat ook de muzikale invulling van de avond door hen grotendeels bepaald is. Ik mag u verklappen, er komen een paar pareltjes voorbij met op verzoek ook enkele speciale vocale gasten.

De jubilarissen die deze avond gehuldigd gaan worden zijn: Jan-Willem Janssen, Bert Cremers, Harry Janssen, Anita Wijers – de Haas, Annemarie Janssen. Zij zijn 40 jaar actief binnen Muziekvereniging Excelsior. Daarnaast zal ook Bettine Lange – van Doorn gehuldigd worden voor haar zilveren jubileum.

U bent allen van harte welkom aanstaande zaterdag 21 april in De Oude Heerlijkheid. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Molenfeesten terug bij 110-jaar Muziekvereniging Excelsior
Fanfareorkest CWO Groningen te gast in “de Speultuin” op zondag 29 april
“PLO DRAAIT DOOR” PART 3 : GROOT SUCCES!
Serenade voor Koninklijke Onderscheiding Martien van den Heuvel
Aukje Weerts Maestro van Plo 2017
Kandidaat "Maestro van Plo" André Vermeulen
Maestro’s staan in de startblokken voor “Maestro van Plo” op 13 mei
Kandidaat "Maestro van Plo" Gertie Verberk.
Kandidaat "Maestro van Plo" Jos Jaegers