Kandidaat "Maestro van Plo" Chris van Duijnhoven

Publicatiedatum: 06-04-2017

Op zaterdag 13 mei organiseert Muziekvereniging Excelsior de productie “Maestro van Plo”. In een avondvullend programma zullen 5 bekende dorpsgenoten gaan proberen het fanfareorkest enkele stukken te laten spelen, waarbij zij het dirigeerstokje mogen hanteren.

In de weken voorafgaand aan de finale, zullen we u de 5 kandidaten voorstellen. Deze week stellen we u voor aan Chris van Duijnhoven.

Chris van Duijnhoven

Naast voetbal is ‘plaatjes draaien’ de grootste hobby van deze kandidaat voor de Maestro-titel. “Maar dan niet de muziek die ik nu ga instuderen met het fanfareorkest, maar meer de nieuwe muziekstijlen” aldus Chris. Samen met zijn coach Harry van de Weijer is ook hij al een paar maanden bezig om de tempowisselingen in zijn stuk onder de knie te krijgen. Ze zoeken daarvoor zelfs de meest bijzondere plaatsen op. “We gaan onze tactiek nu niet verklappen, dat zien jullie wel tijdens Maestro, blijft nu nog even een geheim”. Chris is natuurlijk bekend om zijn scorend vermogen als spits van Excellent 1, maar ook bij Maestro wil hij optimaal scoren. “De slogan ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ is zeker niet mijn lijfspreuk” zegt Chris.  “Ik kwam er pas laat achter dat ik geen talent had om zelf muziek te maken, maar ik ga nu wél proberen om anderen muziek te laten maken en het publiek ervan te laten genieten. Ik vind het een ontzettend leuk initiatief”.

Molenfeesten terug bij 110-jaar Muziekvereniging Excelsior
Fanfareorkest CWO Groningen te gast in “de Speultuin” op zondag 29 april
Excelsior huldigt 6 jubilarissen tijdens concert aanstaande zaterdag
“PLO DRAAIT DOOR” PART 3 : GROOT SUCCES!
Serenade voor Koninklijke Onderscheiding Martien van den Heuvel
Aukje Weerts Maestro van Plo 2017
Kandidaat "Maestro van Plo" André Vermeulen
Maestro’s staan in de startblokken voor “Maestro van Plo” op 13 mei
Kandidaat "Maestro van Plo" Gertie Verberk.