Molenfeesten terug bij 110-jaar Muziekvereniging Excelsior

Publicatiedatum: 16-11-2018

Volgend jaar, om precies te zijn op 5 januari 2019, bestaat Muziekvereniging Excelsior 110 jaar en dat willen we natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan. Gedurende het jaar zullen er enkele bijzondere evenementen georganiseerd worden maar het meest in het oog springend is ongetwijfeld de revival van de Molenfeesten.

Een groot aantal onder u zal het zich nog wel herinneren, de Molenfeesten. Ze werden georganiseerd vanaf 1972 tot in de tachtiger jaren van de vorige eeuw onder de bezielende leiding van Hub Reijnen.

Op 24, 25 en 26 mei 2019 zullen de feesten in ieder geval weer een keer terugkeren naar Oploo met een opzet die ongeveer dezelfde is, met dien verstande dat het muzikale landschap in de afgelopen decennia behoorlijk veranderd is. Toch zullen vele bekende programmaonderdelen weer voorbij komen. Zo beginnen we met een muzikale opening rondom de molen door de gemeentelijke muziekkorpsen gevolgd door een gezellige avond in de tent. Op zaterdag kan er gewandeld worden en zal er op zaterdagavond een feest zijn in de tent met een aansprekende band. Zondag zal een familiedag worden voor het hele dorp met natuurlijk muziek.

Noteer deze data alvast in uw agenda zodat u er zeker bij bent. We houden u op de hoogte.

Fanfareorkest CWO Groningen te gast in “de Speultuin” op zondag 29 april
Excelsior huldigt 6 jubilarissen tijdens concert aanstaande zaterdag
“PLO DRAAIT DOOR” PART 3 : GROOT SUCCES!
Serenade voor Koninklijke Onderscheiding Martien van den Heuvel
Aukje Weerts Maestro van Plo 2017
Kandidaat "Maestro van Plo" André Vermeulen
Maestro’s staan in de startblokken voor “Maestro van Plo” op 13 mei
Kandidaat "Maestro van Plo" Gertie Verberk.
Kandidaat "Maestro van Plo" Jos Jaegers